Kleine en grote werken

Elektriciteitswerken in Brakel uitgevoerd van A tot Z

Elektriciteitswerken uitgevoerd in en rond de gemeente Brakel of in eender welke andere gemeente vragen vakkennis en ervaring wil u een goed werkende installatie bekomen. Slecht uitgevoerde elektriciteitswerken kunnen zeer verstrekkende gevolgen met zich meebrengen zoals brand en kortsluitingen dus nauwkeurigheid en correctheid zijn zeer belangrijk.

Voor al uw elektriciteitswerken, groot of klein, kan u terecht bij Dirk De Geyter te Parike (Brakel). Zowel de plaatsing van de buizen als de uiteindelijk afwerking kan door ons uitgevoerd worden. Wij maken enkel gebruik van hoogkwalitatieve materialen zodat u kan rekenen op ware perfectie.

Hebt u behoefte aan extra schakelaars, nieuwe stopcontacten, een nieuwe elektriciteitskast of een totaal nieuwe installatie? Contacteer ons dan meteen en wij komen langs voor een vrijblijvende offerte.

Als kleine zelfstandige kunnen wij u een persoonlijke service garanderen waarbij wij ons steeds houden aan de vooropgestelde afspraken en termijnen. In tegenstelling tot grote firma’s laten wij onze klanten niet in de kou staan maar bieden wij u waterdichte garanties.

Bel ons meteen voor een afspraak of een vrijblijvende prijsopgave!

Contacteer ons!055 50 90 42